Team Archimedes yang dulunyer popular semase era 2002-2004 bagaikan ilang lenyap..? Banyak masalah dlm team ni sebenarnye.. Oleh kerana jumlah liabiliti yang banyak, dapatkah kami bermain bola siang malam dgn tenang?? OH tidak sama sekali!!...wtf Walaubagaimanpon, Archimedes ni pon setakat name cilok mase nak masok street soccer jer... jadi, kami berterima kasih kepade Ahli fizik archimedes iniwtf

Image Hosted by Haziq hensem.com
antara kenangan budak yang tinggal

Banyak sebab lain menyebabkan team ni bongok
Antaranya..

1. Team Celtic mencilok bakat team kitorang
2. Budak yang dah masok team celtic menjadi semakin poyo
3. Budak Celtic nak main mcm diorang main kat celtic,akhirnye smua rebah kerana bola ntah kemane
4. Budak Celtic berlagak dewase
5. Budak celtic yang menunjukkan ade jurang antara diorang dgn kitorang.. x leh join same2
6. Smua pemain yang dah terer smua x nak main defense, abeh sape nak main defense? Aku?wtf
7. Kebanyakkan budak yang dilatih menjadi defense, takder yang berbakat naik taraf menjadi striker atau midfielder.. hanya haziq dan shah saje yang dulu defense menjadi striker dan midfielder.
8. Aktiviti lebih, tapi smua buat hal sendiri
9. Terdapat Sentimen Rokok dlm team ini
10.Semakin hari semakin sikit orang bermain bola
11.Terdpat ahli yang berpindah dan ade yang selfish
12.Ada juga yang bekerja[dimaafkan]
13.Setiap hari nampak team cam same jer, x de perubahan..... celtic mase lat buat hitam, bukan celtic buat putih.. ini adalah sux kerana sudah dirancang
14.Ke mane ilang nyer bola?


So, aku sebagai ahli biase pon dah bosan begini. So, Pegi mampos korang ar budak celtic, korang ingat korang main bola ni boleh buat kerjaye ke?[kecuali ayie] badan pon kecik nak main utk Malaysia ke? Arsenal?Man utd? selangor pon x lepas... humpp!! wtf
*Bongok = bodoh atau tidak pandai*

1 comments:

  1. PainFace said...

    mak sape x bising!! aku dah cancel ngn offer celtic kat aku! ntah kenapa diorang tergila-gila kat akuh ntah! bape kalid ah diorang offer.. aku main bukan terer mane pon..



Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds.
No part of the content or the blog may be reproduced without prior written permission.