Zaman Malas Pegi Tusyen

Inilah akibatnyer kalo anda malas pegi tusyen di saat2 spm.. Dulu kalo takde transport smua maleh pegi tusyen walopon ditawarkan Free A1 dlm Fizik dan Kimia.. keh keh keh.. dan disaat itulah Pn.Siow mengamok menunggu kehadiran anak muridnyer yang hensem2.. pn siow juga tak nak mengalah ngan membelanja kitorang McD pada hari last tusyen.. SO, THANX PN SIOW. Berikut masih ada lagi perbualan yakin tidak yakin budak2 hensem ini nak pegi tusyen yang masih lagi disimpan di Message Archive YM budak hensem ini
perbualan sulit

Klik Sini Kalo Nak Bace Smua

Setelah membuat Conference Selame 3 hari 3 Malam, maka tercetus lar maksiat utk pegi ke tusyen! Adakah ini maksiat? OH tidak same sekali!.. Masa inilah budak2 hensem ini diambang kemalasan bertukar menjadi rajin[menipu ni]. Pegi dah lar lambat, balik nak awal, pegi x dijemput, balik tak dihalau... haha.. Biarla, ini lar kenangan manis budak2 tusyen Pn Siow. Lalu, antara budak2 hensem ini telah berjaya mendapat 7A.. tanpa mengira sungai klang itu dalam atau tidak, die telah meminta biasiswa telekom. Dan tajuk sebenar aku post ni sbb aku dah pening nak isi biasiswa telekom nih!!. Dah lar nak hantar hari isnin, hari ni dah hari sabtu, cop pon tak... amende surat tawaran ke ipt smua ni?? anak aron btol telekom ni!!

5 comments:

  1. Anonymous said...

    sesungguhnya, aku x paham ape korg cite nih.. adekah aku yg boddow..?
    atopon korg yg gune bahase org2 boddow..?

  2. PainFace said...

    weh anonymous.. mane ler ko nak phm.. kitorang citer pasal tusyen kitorang.. adoihhh... pasal skola kitorang..

  3. FlipOff said...

    nampak sangat ko boddow.... hahahahaha! takkan kitorang bodo

  4. Anonymous said...

    apakah kejadah nyer yg ko buat
    bawak la ber tobat
    laaaaaaaaaa kutty betulla korang nih

  5. FlipOff said...

    awal lagi nak taubat... wahahaha..



Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds.
No part of the content or the blog may be reproduced without prior written permission.