Adebayor @ Adibah Nor

Adebayor semase marah diri sendiri kerana tak terer
PEMINAT setia Arsenal melancarkan risalah mereka sendiri seperti yang diedarkan oleh Michael Owen sebelum ini dalam usaha terdesak untuk menjual Emmanuel Adebayor.

Halaman enam muka surat dalam laman web itu menyindir Adebayor, musuh nombor satu di kalangan penyokong Arsenal. Peminat Arsenal benci terhadap penyerang itu dan meniru cara dilakukan Owen, yang membantu pemain England itu memenuhi impian berhijrah ke Manchester United.

Namun ketika ejen Owen, Wasserman Media Group, dan risalah mereka menarik minat Alex Ferguson, apa yang diterbitkan laman web Arseblog itu tidak mungkin mampu memikat pembeli berpotensi.

Laman web itu secara berjenaka menggambarkan Adebayor sebagai “lebih baik daripada Marlon Harewood dan Mido jika kedua-duanya digandingkan bersama” serta mempunyai “nisbah menjaringkan gol 0.0045, yang hanya diatasi oleh 435 pemain tahun lalu.

“saintis membuktikan Adebayor + gaji + bonus + kerusi kereta monogram = gol.” ”
ROFL

Babai Adebayor. Semoga ko cpat blah dari Arsenal. Amin.
Aku pon tak paham Adebayor ni nak bola camne lagik baru score, takkan bola atas line gol tu tinggal nak touch sket baru confirm gol? itu rompin pon leh score. Lagi bagos Arsenal beli 50 Shukor Adan dgn harga ko ni.

p/s= Kalo Arsenal ade Adebayor, SpirulinaFC lak ade Adambayor

*update*
adebayor dah blah masok Manchester City

Source: myMetro, Mirror.co.uk

5 comments:

  1. Anonymous said...

    serius dowh, adebayor cpat la blah

  2. mong said...

    baik masuk mentor

  3. FlipOff said...

    mentor racist kot mane amek la mong.
    manchester city dah beli dah. tgk doa aku termakbul. patot aku doa masok ManU. hahaha

  4. mr don said...

    hahaha....klu adebayor masuk manutd...meletop tros...80juta real beli...ni sebab wenger x reti nk urus pemain...jgn salahkan adebayor....managemant arsenal...coach trainer...yg lemah2 kt arsenal tuh wkakaka

  5. FlipOff said...

    Adebayor masok manU nasib jadi mcm arsenal la. tak menang pape bape tahon. tak kesah la baju ultraman ke ape. ekekeke



Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds.
No part of the content or the blog may be reproduced without prior written permission.