Testis Testis 1,2,3

Sekitar minggu ni.. satu rush telah dilakukan dgn menaiki kete kembara zahry yang telah merayap sampai ke dataran seksyen 2. Dengan berbekalkan ayam kfc wan amad kasi, kitorang telah membuat team entiti baru dgn mengusya awek2 di dataran. Dgn terbangang- bangangnyer, sesat sampai ke rumah orang kaye kat seksyen 7 lama. Plan mencegah maksiat bertukar menjadi plan usya rumah orang kaya. Tgh usya rumah2 orang sampai lar ke seksyen 13 dan jam menunjukkan pukol 2.00 pagi. Kat seksyen 13 nampak plak Abang Faizal@pesot. Abang ko ni x reti dok umah ke? dah kawin pun nak lepak sampai malam2 ke? gile tol orang tua ni!.

Dah balik henset aku tinggal lak dlm kete zahry.. Ape ntah mesej yang dorang dajal. Pagi2 tuh tibe2 dpt msg dari mcm2 pompuan. Dem!! aku dah agak dah korang gune henset aku!! Key mark btol!! Jage korang!!:pig:

Pagi2 aku dah bukak internet, bukak2 server down..wtf tau lar aku gune dial up jer.. kat shah alam ni ramai pakai streamyx. Apehal lembap lagi ni? ni mesti pekerja tmnet ni layan blue pagi2 ni! Petang tu beli cd-rw drive.. Makan pasir la sbulan dua aku kalo nak beli pc baru! siot ar...

2 comments:

  1. PainFace said...

    wehh!! bukan nak ajak akuu!!!

  2. FlipOff said...

    abeh kalo ko dah tido kat umah... kitorang makan kfc wan kat tasik...



Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds.
No part of the content or the blog may be reproduced without prior written permission.