Testis Testis Lagi 1,2,3,4

Kali ini team kembara Zahry iswandin telah melakukan adventure ke JB. Tapi x sampai plak, kitorang singgah ke rumah haikal terbantut tuh kat Shah Alam 2. Dgn berbekalkan ayam kfc yang wan amad kasi lagi, sampai gak akhirnye ke rumah puaka haikal ni. Dgn 012 takde coverage langsung, ini mencetus kemarahan pengguna 012. Jam menunjukkan kol 2, dan haikal dikejutkan utk kluar.. Bile die kluar jer, kitorang laju jer blahhhhhh.. ekekekeke... haikal ngan terbiol-biolnyer melihat saje kembara yang blah dgn laju dgn sedaya upaya nyer melihat sebelah mata. Maap haikal kaco ko tido. Hahahaha.. Dlm kete lak, tibe2 plak ade lagu Kru ngan Adam tuh - Terhangat di pasaran.. hahahaha, kembara tu dah mcm zoo dah sbb sape ntah nyanyi dlm kete tuh... huhuhu:cute:wtf

"Ramai lelaki mengaku macho tapi hancur hanya omong kosong"

Inilah pengajaran disebalik lagu tersebut.. dan janganlah jadi anak bapak cam dlm video klip Lindsay Lohan - Over, perkosa anak orang reti, ngan bapak takut! apo da..lol

1 comments:

  1. PainFace said...

    testing testing...



Copyright 2006| Blogger Templates by GeckoandFly modified and converted to Blogger Beta by Blogcrowds.
No part of the content or the blog may be reproduced without prior written permission.